Home             Over ons             Agenda             Contact

Testimonials

 

Woorden en daden
Jan Willem coacht en begeleidt je als ondernemer om vanuit je kern de beste oplossing te zoeken. Hij adviseert niet alleen, hij handelt ook volgens zijn advies. En dat maakt hem uniek: woorden en daden.

Zo heeft hij bij onze start o.a. een innovatief financieringsmodel geïntroduceerd en is ook daarna ons ondernemerschap en onze creativiteit blijven prikkelen en ondersteunen. 


Directie Willem & Drees


Volledig nieuwe impuls
Jan Willem Kleute heeft de wijze waarop wij ons bedrijf onder de aandacht van klanten brengen een volledig nieuwe impuls gegeven.

Onze brochure is verrassend en onvergetelijk geworden dankzij zijn input! Wij krijgen veel enthousiaste reacties en .......opdrachten! 

Waar een ander zijn kijk op zaken eindigt, begint die van Jan Willem. Wij onderschrijven uit ervaring zijn heldere kijk op kansen.


Jeroen van Steen - directeur Diepgang


Brede ervaring
Dankzij zijn kennis, kwaliteiten en inzet als coach met als achtergrond zijn brede ervaring in het bedrijfsleven op directieniveau ervaar ik een versnelling in mijn persoonlijke ontwikkeling en carrière. Dank!


Anoniem


Inspirerende adviezen
Toen wij met onze NatuurDrogisterij niet meer wisten waar we konden groeien zijn wij in contact gekomen met dhr. Kleute. Mede dankzij zijn inspirerende en op meerdere vlakken zeer kundige adviezen hebben we een nieuwe start kunnen maken waar we hem zeer dankbaar voor zijn.

Ook de periodieke begeleiding die wij van dhr Kleute krijgen op zakelijk gebied heeft ertoe geleid dat wij nieuwe kansen zien en pakken.

Sandra en Joost Smit

NatuurDrogisterij 't Amsterdammertje

Almere-Haven