Home             Over ons             Agenda             Contact

Coaching & Consultancy

 

Hoe zorg je dat de zaag weer scherp wordt en vooral... blijft ?


Bent u op zoek naar een slijpsteen, spiegel, inspiratie? Misschien zelfs een wonder? Dan bent u bij ons aan het goede adres.


Consultancy

Wij kijken met een frisse blik van buiten naar binnen in uw organisatie met uitsluitend het bedrijfsbelang voor ogen en dat kan zo blijkt uit de praktijk tot wonderen leiden.

Een ‘wonder’ ontstaat als mensen binnen een bedrijf weer in hun kracht komen te staan en vol inzet, creativiteit en zelfvertrouwen verder kunnen. Als individu en als team met één gemeenschappelijk doel: het bedrijfsdoel.

Samenwerking is de sleutel naar succes waar wij op inzetten. Met u en alle medewerkers. Om deze inspirerende energie binnen uw bedrijf met uw medewerkers te ontketenen brengen wij een schatkist aan praktische bedrijfservaring en vaardigheden mee. Ook kijken wij samen met u graag eens naar de andere stakeholders bij uw bedrijfsvoering en de kansen die hier nog liggen.

Check of wij inderdaad uw slijpsteen, spiegel en bron van inspiratie zijn als het gaat om herbezinning op bedrijfsdoelen, marketing, teamwork, talentmanagement en rendementsverbetering en bel ons voor een afspraak.


Personal (executive) Coaching

In dit proces van Individueel maatwerk begeleiden wij u om blokkades en ineffectieve patronen te herkennen en te doorbreken. Daarvoor in de plaats laten wij u meer en effectieve persoonlijke keuzemogelijkheden en vaardigheden ontdekken resp. ontwikkelen. Onder meer op het gebied van communicatie, relaties en leiderschap.


Samen gaan wij terug naar de essentie: authenticiteit. Zo binnen ...zo buiten !

Stressvermindering en meer creatieve energie zijn de effecten die wij vaak zien en terugkrijgen van onze klanten.


NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werk, ademhalings- en ontspanningtechnieken,

RET The Work, mindfullness zijn o.a. bronnen waar wij uit putten naast veel, heel veel ervaring.

Onder andere opgedaan op directieniveau in het bedrijfsleven, opleidingen en in de dagelijkse praktijk als coach.


Persoonlijk inzichtgerichte analyses, styling- en andere expertadviezen kunnen in overleg met u onderdeel van het programma uit maken. Alles is en blijft maatwerk: er op gericht om u vol energie, zelfvertrouwen, plezier en resultaten te laten leven, werken en ondernemen.


Velen zijn u voor gegaan en zijn daar nog steeds blij om. Durft u het aan?


Groepcoaching

Het menselijk kapitaal is vaak de sleutelfactor van succes of falen voor een bedrijf.


Kennis en vaardigheden.

Bij groepscoaching leggen wij het accent op teambuilding. Hoe krijgt u de samenwerking van teamleden op een constructieve manier bespreekbaar en hoe maakt u optimaal gebruik van de unieke talenten van elk teamlid? Hoe worden zij gemotiveerd en geactiveerd om optimaal samen te werken? Wij reiken hiervoor de sleutels en de praktijkervaring aan. Niet alleen van onszelf maar wij zetten de groepsleden in een ervaringsspiraal.  Vaak collectief, soms persoonlijk. Stap voor stap in de praktijk naar de vorming van een hecht team met alle (v)aardigheden die daar bij horen.


Klik hier voor inlichtingen en contact.