Home             Over ons             Agenda             Contact

Bedrijfsadvies & Begeleiding

 

Uitdagingen

Als ondernemer of manager staat u, zeker tegenwoordig, voor enorme uitdagingen. Uitdagingen die soms te veel, te groot en te complex worden om zelfstandig op te lossen.

Zo kunnen er op vele vlakken van bedrijfsvoering problemen ontstaan waar u niet direct raad mee weet, laat staan een structureel goede oplossing. Wat nu?


Goede raad hoeft niet duur te zijn.


Advies

Wij adviseren en begeleiden ondernemers en managers in het midden en kleinbedrijf met een heldere kijk op kansen voor hun onderneming en het verzilveren ervan. Op ieder gebied van bedrijfsvoering: van financiering, organisatie, inkoop, marketing tot verkoop.


Oplossingen

Samen met u gaan wij aan de slag met een frisse kijk op uw onderneming en schromen daarbij niet om na een grondige analyse verrassende oplossingen aan te dragen gebaseerd op creativiteit, inzicht en ervaring. Soms liggen de sleutels naar succes voor onze voeten en hebben we een ander nodig om ze te zien. Soms liggen ze daar niet. Dan is het goed om geïnspireerd te worden. Om je verder en anders te laten kijken dan je gewend bent…. en daar vervolgens naar te handelen.


Financiering

Zo komen wij samen met u van een analyse tot een bedrijfsplan, waar mogelijk financiering voor nodig is. De kans dat deze financiering ook wordt verstrekt, neemt exponentieel toe met de inbreng van onze expertise en begeleiding zoals blijkt uit de praktijk.


Begeleiding

Ook bij het implementeren en effectueren van de nieuwe bedrijfsplannen staan wij u met raad en daad terzijde. Wij schromen daarbij niet om desgewenst het voorbeeld te geven. Vrijblijvendheid komt niet in ons vocabulaire voor. Samen gaan wij voor succes!


Doel

Als u met uw onderneming vol vertrouwen en met succes de toekomst tegemoet treedt, dan hebben wij ons doel bereikt.


Van start tot finish

Of u nu start met uw bedrijf, een krimp- of groeistuip heeft of de finish nadert en wilt verkopen: in ons vindt u een ervaren, deskundig en onafhankelijk adviseur, vertrouwd en integer klankbord en doortastende partner in het bereiken van resultaat. 
Contact

Blijf niet langer rondlopen met uw vraagstukken en bel vandaag nog voor een gratis kennismaking: 06-50247596.